MenterAroute.nl

Nieuwe MenterAgids in voorbereiding

Toeristische Werkgroep MenterAroute is druk bezig de laatste hand te leggen aan de MenterAgids 2012. Inmiddels al weer de derde editie van dit geliefde boekwerkje.
In 2004 kwam de eerste uitgave uit en de tweede zag in 2007 het levenslicht. De boekjes wijzen op de aantrekkelijkste plekjes van Menterwolde en omgeving en worden door zowel de eigen inwoners als door toeristen gretig gebruikt. Alle locale toeristische aanbieders kunnen de gids aan hun gasten aanbieden. Die zullen verbaasd staan over de hoeveelheid aan mooie en interessante plekjes die onze omgeving te bieden heeft. In de nieuwste uitgave komen een zevental pure fietsroutes (afstanden 25-50 km.) en drie themaroutes. Bij deze laatste ligt niet de nadruk op het fietsen maar er wordt dieper ingegaan op een thema. Deze thema’s zijn “Kerken”, “Culinair” en “Kunst onderweg”.

De gids zal toeristische tips en algemene informatie over ons gebied en de locale bouwstijlen bevatten. Ook staat er een opsomming in bezoekadressen. Heeft u iets te bieden op toeristisch of cultureel gebied (in de breedste zin van het woord)? Biedt u overnachtingsmogelijkheden, heeft u een galerie aan huis of een verzameling die u graag toont aan passanten? Verhuurt u fietsen of boten? Kan men bij u iets eten of drinken? Controleer dan of uw gegevens al zijn opgenomen in de lijst met MenterAdressen die hieronder staat weergegeven. Deze lijst zal eind december in de nieuwe gids worden gedrukt en het zou jammer zijn als na het verschijnen van de nieuwe gids in 2012 blijkt dat u niet of onjuist vermeld wordt.

Home | Login

Copyright © 2014. MenterAroute.nl. All Rights Reserved.