MenterAroute.nl

De MenterAweken zijn er weer! Kom ook!

Menteraweken agenda 2012 Menterwolde

Van 14 juli tot 1 oktober zijn ze er weer: de MenterAweken in de gemeente Menterwolde. De toeristische werkgroep MenterAroute heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld met fietstochten, wandelingen, muziek, dans, kunst, cultuur en ontspanning.

Bekijk hier de agenda online

Op 14 juli is de spetterende opening in de Heemtuin. Jonge talenten uit de gemeente laten zien wat ze kunnen: Streetdancers uit Zuidbroek en Jong Toveroos uit Noordbroek treden op in de Heemtuin. We eindigen met een wandeling van de Historische Kring Menterwolde rond Botjeszandgat. De weken ertussen kunt u lekker ontspannen met Yoga in de Heemtuin of Tai Chi Tao in de Witte wolk. Wilt u zich liever inspannen dan zijn er fietstochten en  wandelingen, waarbij u ook kunt genieten van al het moois dat de gemeente Menterwolde te bieden heeft. Voor de echte zwoegers is er de MenterAloop van 5 of 10 kilometer.
De hele zomer door er zijn exposities bij Tuingoed Foltz en de Vlinderij en er is een bijzondere expositie over ‘noodhelpers’  in de Oude Kerk in Noordbroek.
Natuurlijk zijn er weer de bekende Salviadagen en Zonnehoedjesdagen op Tuingoed Foltz. Erwin Jongedijk ‘broest as Springsteen’ in de mooie tuin van de Vlinderij, waar ook voor de 2de keer de MenterArtdag wordt gehouden. Atelier Westeind heeft een open dag, waar u kennis kunt maken met het werken met zachte steensoorten.
Kijk voor de juiste data en meer informatie of www.menterAroute.nl of www.menterwolde.nl
De folders liggen op verschillende plekken, bijvoorbeeld in de dorpshuizen, de Heemtuin, Dijkhuis Tweewielers, Foltz, de Vlinderij en het Veenkoloniaal museum.
Per week vindt u informatie in de streekbladen.

Home | Login

Copyright © 2014. MenterAroute.nl. All Rights Reserved.